Aktuálně dostupné zpáteční letenky do Melbourne nebo Sydney za pouhých 12 990 Kč. V ceně je zahrnuto jedno příruční a dvě odbavená zavazadla, a to vše pouze s jedním přestupem! Co byste řekli na to udělat si výlet na druhý konec světa a strávit dovolenou v Austrálii?

Akční letenky do Sydney

Vybrat si můžete z termínů od března do června 2020. Jedná se o let z Londýna s jedním přestupem v Pekingu. Během přestupního času v Pekingu se můžete pohodlně vyspat, relaxovat, nebo si dát čerstvou sprchu a obejít místní obchody se suvenýry. O pohodlný let se postará společnost Air China.

Tuto letenku můžete zakoupit zde.

Ukázková letenka Londýn – Sydney

Termín 4. 3. – 18. 3. 2020

Odlet z Londýna: 4. 3. ve 20:25, přílet do Sydney: 6.3. v 15:30 (1 přestup v Pekingu).

letenka do Sydney

Odlet ze Sydney: 18. 3. ve 20:40, přílet do Londýna: 19. 3. v 15:55 (1 přestup v Pekingu).

letenka ze Sydney

Průvodce Sydney

V této metropoli je mnoho možností a to ať ve slunečném či deštivém počasí. Můžete se jen tak procházet po plážích, nakupovat na lokálních trzích, surfovat, nebo navštívit některá muzea a galerie. K tomu využijete veřejnou dopravu Sydney. Podívejte se na kompletního průvodce zajímavými místy Sydney.

Za návštěvu zcela jistě stojí Opera House, Harbour Bridge, Darling Harbour, Royal Botanic Garden, Bondi Beach, Manly beach, Three Sisters.

Akční letenky do Melbourne

Vybrat si můžete z termínů od března do června 2020. Jedná se o let z Londýna s jedním přestupem v Pekingu. Během přestupního času v Pekingu se můžete pohodlně vyspat, relaxovat a osprchovat se zcela zadarmo na vybaveném pokoji. O pohodlný let se postará společnost Air China.

Tuto letenku můžete zakoupit zde.

Ukázková letenka Londýn – Melbourne

Termín 6. 5. – 21. 5. 2020

Odlet z Londýna: 6. 5. ve 20:25, přílet do Melbourne: 8. 5. ve 14:35 (1 přestup v Pekingu).

letenka do Melbourne

Odlet z Melbourne: 20. 5. ve 20:00, přílet do Londýna: 21. 5. ve 20:40 (1 přestup v Pekingu).

letenka do Londýna

Průvodce Melbourne

Choďte pěšky, nebo využijte veřejnou dopravu v Melbourne, která je v centru zcela zdarma. Melbourne je krásné město, významné hlavně kvůli sportu a pouličnímu umění.

Za návštěvu stojí jeden z největších stadionů světa MCG, kde se hraje australský fotbal, St. Kilda Beach, Federation Square nebo Flinders Street.

Užitečné informace

  • Víza: Pro využití této akce vám stačí turistické vízum, o které si zažádáte online. Během pár hodin či dnů vám na e-mail přijde potvrzení. Vízum si vytiskněte a noste vždy u sebe společně s pasem.
  • Deklarační dokument: V letadle dostanete lístek, který souvisí s deklarací vašich věcí. Přečtěte si ho a pravdivě vyplňte. Kontroly na letištích jsou běžné. Pokud můžete, vyhněte se převozu potravin. Třeba za takový pomeranč v kufru můžete zaplatit až 200 AUD.
  • Pojištění: Porovnejte cestovní pojištění do Austrálie, uzavřít jej můžete online. Lékařská péče je v Austrálii mnohem dražší než v Evropě, zvolte vhodné limity pojištění.
  • Ubytování: Nepodceňte včasnou rezervaci ubytování. Čím dříve začnete hledat, tím více nabídek uvidíte.
  • Cesta z letiště do města: Cesta z letiště do centra Melbourne trvá pár minut. Neztrácejte čas řešením toho, jak se do centra dostanete a buďte připraveni.
Líbil se Ti článek?